de mannelijke echtscheidingsadvocaat fiscalist in Breda

Wie is de mannelijke echtscheidingsadvocaat in Breda?

 

Geboren in ’75, ben ik niet alleen advocaat en fiscalist, maar ook een gelukkige echtgenoot, trotse vader van twee meiden en stiefvader van drie jongens. Mijn professionele avontuur begon na het afronden van mijn studies Nederlands recht en Fiscaal recht, waarna ik mijn loopbaan startte binnen de internationale rechtspraktijk bij Ernst & Young. Na vijf jaar maakte ik de overstap naar de bancaire sector, waar ik mijn specialisatie verder ontwikkelde in fiscaal- en ondernemersrecht.

Uiteindelijk nam ik de stap om mijn eigen praktijk te starten als familierecht advocaat en fiscalist. Mijn expertise ligt met name in scheidingen voor ondernemers, estate planning en complexe kinderzaken: waarbij ik te maken krijg met uitdagende omgangsregelingen en ouderverstoting

Naast mijn theoretische kennis koester ik waardevolle praktijkervaring. Als ondernemer beheer ik een internationale vastgoedportefeuille en heb ik privacystructuren opgezet. Mijn persoonlijke ervaring met scheiden heeft mij niet alleen gevormd als professional, maar ook als mens.

 

Mr Sander Askamp

Wielrennen voor Kankerbestrijding en Rechtvaardigheid

Buiten mijn werk ben ik maatschappelijk betrokken en heb ik een rol gespeeld in de oprichting van organisaties als Alpe d’HuZes, Ven2-4Cancer en Inspire2live. In 2010 werd ik uitgeroepen tot meest betrokken Young Professional van Nederland door Stichting Laluz met het project Alpe d’HuZes . Gedurende vele jaren heb ik gefietst om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding, waarbij de opbrengst wordt gebruikt om kankerpatiënten optimaal te ondersteunen en hen de mogelijkheid te bieden een goed, gelukkig en gezond leven te leiden ondanks de uitdagingen van deze ziekte.

Mijn levensmotto is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen het ultieme geluk kan ervaren door het beste van zichzelf te geven voor anderen. Opgeven is geen optie, een mantra dat me zowel in mijn persoonlijke als professionele leven heeft geleid.

Sander Askamp Advocaat Alpe dHuzes
familierecht- advocaat-fiscalist-breda<br />
advocaat fiscalist breda nederlandse orde belastingadviseurs